Over ons

BAW is een jong en dynamisch team dat zich focust op langdurige samenwerkingen met bouwpromotoren en projecten in eigen beheer.
Het grote voordeel van onze bouwgroep is dat wij veel werken in eigen hand hebben zoals alle beton- en metselwerken, gespoten PUR, chape, pleister, crepi, keukens en interieur op maat. Voor onze technieken betrouwen wij op jarenlange samenwerkingen met vaste partners.

Onze sterktes

Steeds 1 vast aanspreekpunt

Bij ons kan u terecht voor al uw vragen van A tot Z. Van funderingstechnieken tot ruwbouw en afwerkingen op maat.

Snel schakelen in communicatie

BAW verbindt zich ertoe zijn klanten steeds zo vlot & correct mogelijk te behandelen & binnen korte termijn op alle vragen te antwoorden.

Meer dan 35 jaar ervaring

Doorheen onze jaren in allerlei soort projecten kunnen wij een uitgebreide expertise aanbieden. 

Historiek

Brabantse Aannemingswerken werd opgericht in 1986 als onderaannemer van de firma Biowood-Construct uit Harelbeke - een bedrijf gespecialiseerd in prefab woningen. Voor dit bedrijf werden door BAW een 400-tal funderingen klaar gelegd per jaar over heel België met onze ploegen.

Na een drietal jaar werd BAW overgeschakeld naar alle aannemingswerken voor woning- en appartementsbouw. We werden al snel een succesvol bedrijf dat groeide en een honderdtal appartementen per jaar, sleutel op de deur, opleverden. 

We waren meer dan 30jaar met onze burelen gevestigd in Kobbegem – Asse, maar gezien de voortdurende groei van de firma, en de overdracht van vader op zoons, werd er beslist na de integratie in de Carro-bel groep, om nieuwe burelen te Ternat voor onszelf op te richten. 

Momenteel kunnen we terugblikken op ongeveer 2000 afgewerkte wooneenheden doorheen onze jaren, wat getuigt van een wijde ervaring. Onze wederkerende samenwerkingen met andere promotoren & architecten gedurende vele jaren bewijst eveneens van kwaliteit en duurzame samenwerkingen.

Ons kantoor

Ons moderne kantoorgebouw werd in eigen beheer door BAW uitgevoerd en opgevolgd. Als centrale locatie van de Carrobel groep zijn hier allerlei speciale betontechnieken & afwerkingen toegepast die wij kunnen aanbieden vanuit onze eigen groep. Kom hier ideeën opdoen!

Brabantse Aannemingswerken NV

Industrielaan 38
1740 Ternat

Contactgegevens

Powered by